iconmonstr-facebook-4-icon-24 (1) iconmonstr-linkedin-4-icon-24

Persondatapolitik

Denne persondatapolitik gælder for Steiness Liftcenter, Rugvænget 14, 2630 Taastrup, Cvr. Nr.: 2550 0822,
Tlf. Nr.: 4335 0110, mail: info@steiness-liftcenter.dk

Steiness Liftcenter er underlagt den til enhver tid gældende persondatalov og enhver behandling af personoplysninger sker under iagttagelse af persondataloven. Steiness Liftcenter er i medfør af persondataloven at betragte som dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder.

 

Steiness Liftcenter indhenter informationer om kunden til eget behov.

Vi behandler almindelige oplysninger som: Firmanavn, cvr. Nr., telefon nr., adresse, mailadresse og medarbejders navn. Disse oplysninger anvender vi i vores kundekartotek, for at kunne levere den bedste ydelse til dig, levere materiel, behandle skadesager, udskrive fakturaer og se tilbage på historik.

Oplysningerne bruges udelukket til firmamæssigt brug og videregives ikke til andre.

Vi gemmer oplysninger så længe vi har behov. Såfremt du ønsker dine oplysninger slettet hos os, bedes du venligst kontakte os. Dernæst vil vi slette dine oplysninger i henhold til sletteloven.

Når du er tilmeldt vores nyhedsmail, gemmer vi din mailadresse – Formålet er at informere dig om vores nyeste materiel og nyheder i vores firma. Du kan til en hver tid blive slettet herfra igen, ønsker du dette skal du blot kontakte os.

Vi opbevare uopfordret ansøgninger i 6 måneder, hvorefter de vil blive slettet.

Steiness Liftcenter anvender IKKE cookies på vores hjemmeside.

 

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger,
kan du altid kontakte os via e-mail eller telefon.
Du kan også henvende dig til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

 

Maj 2018